Bioszféra
A vargánya azért kihagyhatatlan, alap, méltán mondják rá : Igazi! A család is ezt értékeli leginkább. Sokat szárítok is, a szárítmány felhasználása úgyszólván kimeríthetetlen, nem vagyok egy gasztrofenomén, így nem mennék bele. Viszont, (és itt jön a kiinduló hsz. - em.)
Donnie! Ebben a rohadt szárító hőségben már inkább magasabban fekvő területeket, ott is inkább északi, nyugati fekvésű erdőket nézz meg ha nem ment még el a kedved.
Donnie! Ebben a rohadt szárító hőségben már inkább magasabban fekvő területeket, ott is inkább északi, nyugati fekvésű erdőket nézz meg ha nem ment még el a kedved.
OFF:
Egyetértek, én nem is nagyon szeretem a vargányát. Ellenben az őzláb, rókagomba
Nekem még nagy kedvenc a piruló őzláb is nagyon frissen olyan, mint a legjobb hal (és ha a párducgalócával tévesztem össze, akkor sincs nagy baj) Na jó, igazazából nem nagyon lehet összetéveszteni.
ON:
7végén voltunk a Cuha-völgyben (Bakony), szinte semmi, 1-2 lilapereszke, illetve néhány galamb
Egyetértek, én nem is nagyon szeretem a vargányát. Ellenben az őzláb, rókagomba
Nekem még nagy kedvenc a piruló őzláb is nagyon frissen olyan, mint a legjobb hal (és ha a párducgalócával tévesztem össze, akkor sincs nagy baj) Na jó, igazazából nem nagyon lehet összetéveszteni.
ON:
7végén voltunk a Cuha-völgyben (Bakony), szinte semmi, 1-2 lilapereszke, illetve néhány galamb
Na, kellett ez nekem, benézni ide?
Holnap hajnalban indulok megnézni a kedvenc helyemre ahol 2 éve ugyan csak 2-3 bronzost találtam, viszont rengeteg varas galamb volt, ami szerintem pörköltnek finonabb is a vargányánál - de az állaga mindenképpen szimpatikusabb - keményebb, roppanósabb.
Holnap hajnalban indulok megnézni a kedvenc helyemre ahol 2 éve ugyan csak 2-3 bronzost találtam, viszont rengeteg varas galamb volt, ami szerintem pörköltnek finonabb is a vargányánál - de az állaga mindenképpen szimpatikusabb - keményebb, roppanósabb.