Bioszféra
Eperszezon van, és hõség, ezért megosztanám veletek kedvenc eperfagyim receptjét. Nagyon egyszerû!!!
Fél kiló eperhez veszel 2 kis pohár (125g) jóféle epres joghurtot. Az epret megpucolod, mosod, 2-4 darabba vágod mérettõl függõen, majd berakod a mélyhûtõbe 2-3 órára, hogy megfagyjon. Ha megfagyott, kiveszed, s turmixgépbe teszed, ráöntöd a joghurtot, s jó alaposan összeturmixolod. Szerintem cukor nem kell bele, de ha valaki nagyon édesen szereti, lehet bele tenni. Valami isteni finom, üdítõ és friss zamata van, ezekben a napokban maga a mennyország!
Fél kiló eperhez veszel 2 kis pohár (125g) jóféle epres joghurtot. Az epret megpucolod, mosod, 2-4 darabba vágod mérettõl függõen, majd berakod a mélyhûtõbe 2-3 órára, hogy megfagyjon. Ha megfagyott, kiveszed, s turmixgépbe teszed, ráöntöd a joghurtot, s jó alaposan összeturmixolod. Szerintem cukor nem kell bele, de ha valaki nagyon édesen szereti, lehet bele tenni. Valami isteni finom, üdítõ és friss zamata van, ezekben a napokban maga a mennyország!